Tips van Troostkoper voor minder dan een tientje

Kadocoach, bestaat dat al? Zou echt iets voor mij zijn.
1. De eggtimer (kookwinkels, rond de 8 euro): onmisbaar voor wie niet met een stoel naast het gasfornuis wil zitten wachten tot het water kookt. Er is ook een ei met een melodietje op de markt, maar dat is duurder en heeft als nadeel dat het als de batterij op is regelrecht de prullenbak in kan.
2. Cabanaz gasaansteker (7 euro). Ik moet alleen nog even uitvinden hoe ik hem bijvul.
3. 3D-boekenlegger met dansende kittens. (Keck & Lisa, Utrecht, 4,50 euro) Hij is er ook met waggelende pinguïns en met een olifant die zijn kont tegen een boom schuurt.
4. Knofloofpers (niet op foto en 15 euro -> dus meer dan een tientje en niet tot dit rijtje behorend) Mooi! En dan hoef je er niet los een metalen zeepje bij te kopen om de knoflooklucht van je handen te krijgen. (ik vind metalen zeepjes stom)
Typisch dat ik zoveel uit de kookwinkel haal. Als W geen gebroken been heeft (vaak) kookt hij altijd. Behalve dan als het om eieren gaat hè. Eieren koken is mijn lust en mijn leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *