Megamuis verslaat schoot

Stop de tijd. Meer dan een week sinds mijn laatste blog. In die tijd is er veel, heel veel gebeurd. Een van de meest ingrijpende dingen is met stip de aanschaf van een kussen in de vorm van een megamuis.
Ik moet me sindsdien in bochten wringen om nog een kat op schoot te krijgen. Als het al lukt is dat met een teleurgestelde Hannes die zich goed afzet en met zijn nagels diepe snijwonden kerft in mijn bovenbeen om met lichtsnelheid op het kussen te duiken als Joop even plassen is.
Ik weet het even niet meer. Wat is wijs? Er nog een muis bijkopen? En de consequentie, namelijk nooit meer de liefde van een kat voelen, voor lief nemen?
Of de muis aan iemand kado doen die de combinatie kat-schoot hààt?
Er is nog een derde weg. Lampje. Ping. 1. De muis onder de kat wegtrekken. 2. De muis vervolgens op schoot leggen. 3. Kijken hoe snel dat gaat!
Sielug, dat is het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *