Borduur de economie uit de crisis

De wereldberoemde Stelton thermoskan en twee Stelton Circlemokken. Temidden van een theewind.
De wereldberoemde Stelton thermoskan en twee Stelton Circlemokken in een Theestorm

In tegenstelling tot ikzelf zien Troostkoopzakdoeken er in het echt stukken beter uit dan op foto. IRL zijn ze minder gekreukt en gebutst. Cursus productfotografie doen? Maar ik doe al zoveel voor de economie. 

De Stelton thermoskan heb ik in 2009 gekocht nadat ik zijn voorganger had laten vallen. Het was een periode waarin thermoskannen bij bosjes uit het leven glipten, maar toen de Stelton ook na drie weken rinkelde, kon ik de binnenkant tenminste laten vervangen. De Stelton Circlemokken had ik nog niet, maar toen ik voor de Troostkoopzakdoek wat begeleidende koppen zocht, heb ik de Circles ook maar gekocht. In de aanbieding tenslotte bij Zalando, twee van 29,95 voor 17,95 euro. Daar kun je nog geen nieuwe binnenkant voor in je thermoskan laten zetten. (26 euro, in 2009.)

Auto’s borduren = auto’s kopen
Borduren zet dus aan tot kopen. Als ik straks auto’s en huizen ga borduren, kan de Nederlandse economie in zijn handjes knijpen.

Stelton Circle mokken in het echt.
De Stelton Circle mokken die ik, nadat ik ze naar foto had geborduurd, toch in mijn handen moest houden

 

2 gedachten over “Borduur de economie uit de crisis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *