Gaatjes prikken, mag dat wel?

Voorgekookt zelfgemaakt hoesje voor de iphone
Voorgekookt zelfgemaakt hoesje voor de iphone

Het pootje van mijn hond is stuk. Gescheurd. En het is mijn eigen schuld, want je mag helemaal geen gaatjes maken op andere plekken dan de voorgeprikte.

Ik vond het werelds: een iphonehoesje waarop je iets kon borduren. Thuisgeleverd bleek het borduurhoesje te bestaan uit een siliconen hoesje met voorgeprikte gaatjes en vijf draadstrengen om een kartonnetje. Soort kleurplaat met bijgeleverde goedkope kwastjes en te weinig kleuren. Of een maaltijdsalade van de AH met in een apart zakje drie voorgesneden schijfjes tomaat.
‘Borduur mij,’ commandeerde het hoesje. Dus dat deed ik, maar hoe of wat bepaalde ik zelf wel. Ik pakte een dikkere naald en ander draad en zo kwam ik aan dit gedrochtelijke hoesje.

Borstimplantaten
Je kunt zonder toestemming borduren op elk willekeurig siliconen telefoonhoesje. Beter dan op deze zelfs. Je kunt ook borduren op siliconen steunzolen, lenzen en borstimplantaten. De vraag is: Waarom zou je dat willen?!
Als ik mijn telefoon een hoesje over dit hoesje aantrek, zie je er niks meer van. Moet het hoesje dat ik over het geborduurde hoesje heentrek wel een een overhoesje heten. Anders durf ik niet.

Update 19-1-2014

borduuretiquette met voeten getreden
Hier kan ik mee leven

Update 26/1/2014: het was toch onleefbaar. 

Authentiek hout van oude stoelpoot (zal toch wel?)
Authentiek hout van oude stoelpoot (zal toch wel?)

Eén gedachte over “Gaatjes prikken, mag dat wel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *