Jezus was inderdaad een baby

Ik had het kerstpakket voor schoonmaakster H. veiliggesteld door via internet alvast een bestelling te plaatsen. Na een blog van mij komt er doorgaans een run op de besproken artikelen. Vandaar.
Cadeauverpakking? Waarom niet.
Kom ik daar in die Hema bij de klantenservice. De medewerkster keek al moeilijk voor ze met mijn uitgeprinte bestelbon het magazijn in verdween. Het eerste kwartier stond ik nog lekker om me heen te kijken, maar het tweede kwartier begon ik het best langdradig te vinden. Uiteindelijk kwam ze met een wezenloos grote koelkastdoos aanzetten. De doos was bovendien gedecoreerd met witte konijnen- en olifantensilhouetten die opgetogen rond Hema-logo’s huppelden op een bedje van flets zomergroen. Omdat ze niet communicatief keek dacht ik: ik kijk thuis wel wat het is.
Staat er op de factuur ‘babyverpakking’. Voor een kerstpakket. Wat moet ik daar nou voor draai aan geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *