Verhuizing naar Laren

Ik moet in Laren zijn. Daar zit het beste verpleeghuis van Nederland schijnt. Dan kunnen ze me daar een beetje in de gaten houden. Eergister sloegen de vlammen uit een pannenlap die ik te dicht bij de fluitketel had neergelegd en vandaag heb ik voor de tweede keer in een jaar mijn toetsenbord met thee verdronken. Ik kon alleen nog maar in kapitalen typen en de ‘p’ deed het niet meer. Nu heb ik een plat laptop-achtig toetsenbord waar geen leuke appeltjes meer op staan maar net zoals bij een windows toetsenbord ‘CMD’.
‘Kan deze tegen thee?’ vroeg ik.
Verkoper, leugenachtig: ‘Beter dan de andere denk ik, maar het is natuurlijk niet goed.’
Toen ik de winkel uitliep: ‘Pas je dit keer wel op.’
Dat soort dingen zeggen ze in een verpleeghuis nou ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *