Tekkels tegen de regen

In de brievenbus zat een smalle bruine envelop. In de linkerbenedenhoek stond een witte tekkel afgedrukt. En die tekkel had dan weer een vogeltje op zijn kop. Op de achterkant een mooi stempel in ouderwetse letters: Keecie. (Ik wil ook zo’n stempel, maar daar hebben we het nu niet over.)
Ik wist natuurlijk globaal wat erin zat. Ik had zelf de bestelling gedaan. Toch was de inhoud van de envelop een verrassing.
Rode kadopapiertjes. De eerste met een sleutelhanger met een rood leren huisje met schoorsteen. De tweede was goud. Huh? dacht ik.
Toen zag ik de kaart. Ook met tekkellogo, maar nu in het goud.
Hallo Suzanne,
Hierbij een rode & zilveren keyring. Ik heb er ook nog een gouden bijgedaan omdat de zilveren nog is van toen we nog geen stansmes hadden.
Groeten Klaartje.

Leuk & aardig. Ik kwam aan hen via de site van coming soon, die ik had gevonden via design.nl. Klaartje mailde me dat ze 15 en 16 december hun spullen verkopen in Wella warenhuis. Dat ziet er ook bijzonder leuk uit, maar dat doe ik weleens Ná Kerst. (nog minder dan een maand en dan is het alweer Ná Kerst!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *