De Kong is King

De Kong is King in hondenland. Als argeloze dierenwinkelbezoeker vroeg ik me af waar dit suggestieve (rode?!) ding toe diende. ‘Stuitert leuk’, hoorde ik. Er stuiteren wel meer dingen leuk. Maar hij kreeg zoveel sterren en lofuitingen dat ik hem toch maar kocht. Het was een afknapper. Hij lag werkeloos in een kist. Tot ik ontdekte dat je er voer in moest doen. Sindsdien staan we op en gaan we naar bed naar de Kong. De small versie heeft hij inmiddels kapot gebeten. Met spoed kocht ik de medium.
De hoofdtaak van een hondenbezitter is namelijk: hoe zorg ik dat mijn hond zo lang mogelijk doet over zo min mogelijk eten? De Kong is daarin onovertroffen.
Wat dat over de buttplug zegt weet ik niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *