folder Opgeslagen in Troostkoper
Zand of schurft
Suzanne Brink comment 0 reacties access_time 1 min leestijd

Mijn arm ziet eruit of ik een vreselijke ziekte heb of anders wel alsof ik net in een duinpan heb liggen rollebollen. De werkelijkheid is prozaïscher. Ik heb met photoshop het oorspronkelijke achtergrondgeel vervangen door lichtblauw en het programma heeft toen stukjes huid te grazen genomen. Een wonderlijk fenomeen, waarover ik binnenkort tijdens een cursus photoshoppen meer hoop te leren.
Het keteltje is een verjaarscadeau en in feite te mooi, te áf, om te fotograferen. Ik wilde hem eerst op het gasfornuis fotograferen, maar dat gasfornuis was aangekoekt. In poets liever foto’s op de computer op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cancel Reactie plaatsen