Wij zeggen altijd: ‘Er zit een kop tussen.’

parels

Mijn – na verlies van de andere – single parel heeft met zeven parels gedate en de rechter is hem geworden. Minder puntig dan het origineel, maar: ‘Wij zeggen altijd: ‘er zit een kop tussen'”, aldus de juwelier.
Er zijn ook expres asymmetrische oorbellen. Bijvoorbeeld een oorbel met een klokhuis in het ene oor en een hele appel in het andere oor. Ik stel me zo voor dat alleen vlooiende vriendinnengroepjes van zestien erachter komen dat iemand in hun gelederen asymmetrische oorbellen in heeft. (Sowieso een goeie leeftijd voor sieraden om te lachen en elke week nieuwe.)
Ik ben geen voorstander van bewust asymmetrische oorbellen. Valt in dezelfde categorie als verschillende sokken. Gewild artistiek. Of symmetriefobie.
Als het om vazen in de vensterbank gaat, heb ik trouwens ook symmetriefobie.
Vast omdat er geen kop tussenzit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *