folder Opgeslagen in Troostkoper
Verdacht bloemetje van 1,84 inclusief
Suzanne Brink comment 2 reacties access_time 1 min leestijd

Mail van Hip Gehaakt: ‘Inclusief 0,34 (kerstzegel) verzendkosten komt de bloem op 1,84.’ Waar doet deze vrouw het van? Ik ga er voor het gemak van uit dat ze met een haakarm thuis zit en tot de kinderen thuis komen vijftien bloemetjes per uur produceert. Ik hoop maar niet dat ze in de kelder Afrikaanse kindslaven houdt. Na de documentaire De belofte van gisteravond waarin de ene arme bij de andere arme vijf cent afdong voor het lijmen van een schoen of het leggen van een zoom zou het me niks verbazen.
Maar toen moest ik het bloemetje nog wel zelf op mijn vest naaien in de tijd dat Hip Gehaakt alweer zeven kleine en drie grote rondgehaakt en verzonden had.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cancel Reactie plaatsen