Schoenen waar je op kunt lopen zijn in/uit

Las ik nou in de Red dat schoenen waar je op kunt lopen uit zijn? Dat je je flatjes wel in de afvalcontainer kon gooien? Of las ik nou in de Red dat steeds meer ontwerpers het als een uitdaging zien schoenen te maken waar je op kunt lopen?
Verwarrend allemaal. In de Red staat verder dat veren het nieuwe bont zijn. Maar wat is dan het nieuwe zwart? Het zal toch niet zo zijn dat zwart himself weer eens het nieuwe zwart is he.
Red is een schijtblad. Ik krijg er vrouwenhaat van. Maar omdat mijn proefabonnement automatisch verlengd werd, zit ik er al een jaar aan vast. Redvrouwen zijn ontzettend moeder en als ze nog geen moeder zijn willen ze het wel heel graag worden. Die kinderen zitten aan ze vastgeplakt. Geen artikel of ze duiken wel ergens op. Zonder kinderen ben je zo bloot en in je eentje.
Problemen waar de Red-vrouw zich het hoofd over breekt: moeten we nou wel of niet de stad uit zodat de kinderen hun enkelbanden kunnen scheuren op de trampoline? Koop ik nou die ene tas van 1000 euro of besteed ik dat bedrag aan een jurkje met schoenen? Maar wat voor schoenen dan? Schoenen die lekker lopen? Maar die waren toch uit? Of in? Of…?
(Foto: Geox schoenen waar je op kunt lopen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *