“Damesfiets ten dode opgeschreven”


Dus zo werkt slechte journalistiek. Eerst was er het Nederlands Dagblad. De journalist van die krant had mijn artikel in de Vogelvrije Fietser (zie afbeelding & download op hun site) gelezen. Daarna volgden De Pers en Telegraaf: Damesfiets ten dode opgeschreven.
Nu.nl: ‘Mogelijk einde aan vrouwenfiets’

En dan krijg je dit soort reacties (Telegraafsite):

Tjeetje, hoe dom kun je zijn ! Ik heb mijn Nederlandse damesfiets geimporteerd naar Frankrijk, en al mijn vriendinnen zijn stikjaloers ! Wat een onzin kun je uitkramen zeg !
Cigale, Lamballe, Frankrijk | 12:19 | 18.09.08

Belachelijk!Ik ben 34 jaar en ik heb reuma.Ik ben blij met die lage opstap, anders zou ik dat ook al niet meer kunnen doen.Wat is dat voor een rare discussie!Willen ze nou echt alles bepalen?De regering “betutteld” al zo en moet zo’n bond dan ook nog eens beginnen?Anders stap ik wel in de auto en doe ik lekker mee aan file-rijden!!Daar worden we blij van in Den Haag!
fietsertje, groningen | 12:20 | 18.09.08

Kostelijk!

2 gedachten over ““Damesfiets ten dode opgeschreven”

  1. Toch knap van het ND en de kranten die weer blind op het ND afgaan. Ik zie nergens in het artikel staan dat iemand roept dat de damesfietsen afgeschaft kunnen worden. Alleen dat die frames slapper zijn (als ik op de omafiets van mijn vriendin rijdt, dan erger ik me kapot aan het gezwabber). En een speciaalzaak als Snel wordt aangemerkt als een gewone fietsenhandel. Toch wel een verschil: een gewone stadsfiets of een randonneur.
    Overigens vind ik de OV-fiets stijf genoeg, ondanks de lage instap.
    Gewoon ligfietsen, heb je geen last van dames- of herenmodel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *