Regenjurk eh… jas

In een wereld waarin mensen liever doodgaan dan dat ze in regenkleding gezien worden, ben ik altijd blijven geloven in een betere regenkledingwereld. De alternatieven zijn namelijk uren wachten tot het weer droog is, zeiknat regenen of met de auto/bus gaan. Voor een beetje regen! Ik ben dan ook blij dat de regenkledingwereld deze maanden volledig op zijn kop staat. Eerder twijfelde ik over een jas van Löv (sorry Löv), maar net voor ik zou bestellen kreeg ik lucht van de jassen van Madame de Pe. Alleen de ontstaansgeschiedenis al met die madame. Het is niet zomaar een jas die toevallig waterdicht is, maar er is over alles nagedacht en dan zit er ook nog een knoopsgat met een bloemetje op. Gelukkig regent het, dus ik ga even naar buiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *