Klomp shirt

Hij smolt bijna tussen mijn vingers, zo zacht. Maar toen ik hem aandeed prikte er eerst iets in mijn nek en later op mijn rug. Ik wilde het vest de schuld geven dat ik eroverheen had aangetrokken. Toen het vest uit was bleef het alleen prikken.
Nu blijkt: De oenen van de fabriek hebben niet alleen van god gegeven viscose in dit shirt gestopt, maar ook 5% angora. Waarom toch jongens. Is het saai om je tot 1 of 2 materialen te beperken? Is er een groep mensen die weigert T-shirts zonder angora te dragen? Gaat je IQ ervan omhoog blijkens een of ander vaag onderzoekje?
Ik heb in elk geval alle kip, garnaaltjes, ijslollies en spinazie á la creme uit het vriesvak opgegeten om ruimte te maken voor het shirt. Een tip uit Oma’s handboek.
Kill the angora. Kleine nare bijtbeestjes, stel ik me zo voor.

5 gedachten over “Klomp shirt

  1. wanneer die trui weer uit de vriezer
    is, vertel dan ook eens of het heeft
    geholpen? ik kan óók niet tegen
    kriebel. 🙁

    jonneke

  2. Jij ook al. Volgens mij helpt het helemaal niks. Nu ben ik er op bedacht en als ik voel smelt hij niet, maar voel ik de kleine prikhaartjes. Grrrrr. Ik heb al een kast vol ondraagbare kleding. Bijvoorbeeld een dure mooie jurk van Isabel Marant. Ik wou dat ze er wat op vonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *