Huishoudportemonnee of geldbak

Wat is in godsnaam een huishoudportemonnee? Omdat ik dacht dat je daarvoor minstens vier kinderen en een eensgezinswoning met aardappelkelder moest hebben, heb ik het als zodanig aangeduide exemplaar laten liggen. Hoe vrouwelijk ook.
Ik ben bang dat ik weleens een herenportemonnee te pakken kon hebben. Hij is best groot. Er staan geen roosjes of luipaardkrasjes op. En het kleingeld kan in een vakje met rits wat onvrouwelijk praktisch is.
Als ik binnenkort met meneer wordt aangesproken weet ik waar het aan ligt.

2 gedachten over “Huishoudportemonnee of geldbak

  1. Vooruitgang, vooruitgang… Ik heb internet! Lig nog in bed met mijn nieuwe laptop met wireless aansluiting op mijn buik, kat op mijn voeten. Ik vermaak me prma met je log:-))

    Fijn weekend en liefs
    Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *