Huppelkat

Tegen Joop (l.) moet je niet praten als hij eet. Dan hoort hij niks en niemand. Hij verkeert in een andere dimensie. Hij vlucht in eten. Als Hannes hem in de haren zit rent Joop naar zijn etensbakje en gaat als een bezetene zitten kauwen.
Ondertussen weegt hij 7,5 kilo. Hij huppelt er niks minder om, hup, daar komt hij al met zijn buik aan schommelen, maar het is wel erg veel buik. Ik probeer weleens wat. Ik geef minder eten, bijvoorbeeld. Maar in de loop der jaren zijn ze steeds harder gaan mauwen en probeer maar eens belangwekkend telefonisch te interviewen als twee katten emo doen.
Overal staat dat katten kieskeurig zijn. Van het verkeerde merk eten zouden ze geen hap door de keel krijgen. Wat zal ik daarop zeggen. Misschien zijn het helemaal geen katten en hebben we cavia’s of eekhoorns of chiawawa’s uit het asiel gehaald. Maar goed, dan hebben we dus een cavia van 7,5 kilo.
Sinds gisteren hebben ze nieuw voer (Hill) voor de binnenshuizerige kat. Het is nog sneller op dan het vorige (Iams light).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *