folder Opgeslagen in Troostkoper
Goocheltruuk met pet
Suzanne Brink comment 3 reacties access_time 1 min leestijd


Ik ben nogal van Wat De Boer Niet Kent Dat Lust Ie Niet, dus toen mijn zus C mijn broer D voor zijn verjaardag een pet met handleiding gaf, vond ik dat heel raar. De tranen biggelden me over de wangen. Heerlijk hoor. We zaten hoog op D’s balkon en in principe ziet niemand je daar, maar van heinde en verre stroomden ze toe om te kijken wat dat gierende geluid was op de vierde verdieping. Ik hoorde C vagelijk aan W vragen of hij de zorg voor mij nog in zijn eentje aan kon.
Een paar dagen later kocht ik de eerste Buff en nu heb ik er stiekem al twee. Omdat ze elastisch zijn en lekker voelen en goed op je hoofd blijven zitten bij het fietsen en hardlopen.
Niet tegen C en D zeggen pleaz.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cancel Reactie plaatsen