Goede cacao maakt van iedere zombie een blij en enthousiast mens

Ik keek met terugwerkende kracht Willy’s Wonky Chocolate Factory van de harddisk. Willy is een bezeten chocoladegek die nachten doorhaalt in zijn chocoladefabriek omdat hij gelooft dat chocola de wereld beter maakt. 100% cacao, daar gaat het om. Cacao hoeft niet altijd zoet te zijn en bij de koffie op een schaaltje te liggen. Cacao houdt ook van kip en tomaat en knoflooksoep.
Ondertussen houdt de vrouw van razende Willy zich staande met glazen cacaodrank. Dat vult erg, schijnt. 1 glas cacaodrank en je kunt verder van de lucht leven. Er wordt in de serie nadrukkelijk onderscheid gemaakt tussen Heel Erg Góede cacao en huis- tuin- en keukencacao en ik ben nou eenmaal erg bevattelijk voor kwaliteitsclaims.
Het onvermijdelijke gebeurde. Toen ik op een goeie dag in de Bijenkorf was (gister) kon ik de Heel Erg Goede Cacao niet laten staan. Ik wilde niets liever namelijk dan óók een blij en enthousiast freakerig mens worden met schonkige schoudertjes in maat 34 1/2 dat per dag genoeg heeft aan 1 boterham.
Mijn leven zou nooit meer hetzelfde zijn.
Het busje Nomu kostte 8,50 euro. Ik proefde één keer, twee keer, en nog eens van de warme melk met cacao. Het smaakte als ik mijn ogen dicht deed inderdaad serieus naar cacao. Heel Erg Goede cacao of huis-, tuin- en keukencacao? Al sla je me dood.
Ik moest de bus maar weer eens dichtsealen. Dan is het een echte cadeaubus. Kun je rustig mee aankomen op een verjaardagsfeestje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *