Furminator verslindt kattenharen

Ik heb de Furminator koud een dag en kan nu al niet meer van andermans katten afblijven. Dan zie ik zo’n wolk haar lopen en denk ik: o, o, o, wat zou ik jou graag afrossen met de Furminator.
Het was een tip van kattenoppas Ben. Toen we vier weken geleden het land verlieten was Edje herstellende van een grote haarbal. Edje heeft gewoon heel veel haar. Dat is lekker zacht, maar daarmee zijn de voordelen wel opgesomd. Tot diep in Zuid-Frankrijk vergezelden zijn witte pluisjes ons.
Edje overleefde mede dankzij anti-haarbalpasta van de dierenarts en de ‘wonderkam’ van Ben, de Furminator. Ik heb er fluks zelf een aangeschaft en het ding verricht wonderen. Het is leuk om te doen en de katten snorren als gekken tijdens zo’n rosbeurt. Ik ben alleen bang dat ik niet meer kan stoppen en dat Joop en Edje straks twee kale, rimpelige oude mannetjes zijn. In de pedaalemmer zit inmiddels materiaal voor twee hoofdkussens. Over een week heb ik een dekbed.

Tip: Bij het Vogelparadijs in Utrecht (Nachtegaalstraat) hebben ze hem voor maar 24 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *