Einde van een tijdperk

Foto: Kunstacademie Kampen in de Van Heutzkazerne, vlak voor de verhuizing naar Zwolle.
Vandaag is voor het laatst 94,83 euro van mijn rekening afgeschreven naar de Informatie Beheer Groep. Mijn studieschuld is eindelijk afgelost. Het is mijn best bestede geld ooit. Ik heb NEGEN jaar gestudeerd, twee studies. Van 1984 tot en met 1993. Geen cent te makken, maar zeeën van tijd. En niet dat ik altijd gelukkig was. (Een kunstenaar is natuurlijk nooit gelukkig) Maar ik leerde wel in mijn eigen heerlijke trage tempo welke kant ik op wilde.
Ik gun het iedereen, maar het kan niet meer. Ben ik toch in de juiste tijd geboren.

Eén gedachte over “Einde van een tijdperk

  1. nooit geweten dat de kunstacademie in de voormalige van heutzkazerne heeft gezeten. het laatste wat ik me van het gebouw herinner is dat het in de fik stond. mooiste brand uit mijn schooljaren, je hoefde niet bang te zijn dat er iemand bij omkwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *