De kunst van het broodsnijden

Feestdagen hebben ook goede kanten. Je hebt de tijd om eens een nieuwe koers uit te zetten. Wil ik mijn hele leven niet-heel-lekker-maar-ook-niet-vies brood van de Albert Heijn eten of begin ik elke dag met een avontuurlijk, meestal smakelijker, eigen maaksel. (Nee, geen broodbakmachine)
Moet ik nog wel leren broodsnijden. W. nam het rechter gedeelte onder handen. De hompen ter linker zijde zijn van mij.

Eén gedachte over “De kunst van het broodsnijden

  1. Hallo Suzanne!

    Zelf brood bakken kan ik je enorm aanraden. Ik doe het inmiddels al zeker vijf jaar lang, elke dag. Gewoon in de oven. Het is niet veel werk, je moet het gewoon goed inplannen. En zeker omdat jij thuis werkt, heeft het plan een grote kans van slagen. Succes!

    a n n a

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *