Een sladroger kopen kan ik iedereen aanraden

sladroger

Een winkeldrone zou voor mij een uitkomst zijn. Alvorens op de fiets te stappen zou het vliegtuigje alvast even de schappen kunnen scannen. Duur misschien, zo’n drone, maar dat is offline shoppen ook. Als ik na een uur niks gevonden heb, doet prijs er voor mij niet meer toe. Dan heb ik een gouden pedaalemmer van 500 euro met ruimte voor drie wattenschijfjes gewoon verdiend.
Missie sladroger was daarom riskant. Ik stapte de grootste Blokker van Utrecht binnen en baande me een weg door een woud van luchtverspreiders en opvallend veel gezellige bloemvormen. Ik ga nooit naar Blokker om iets moois te kopen of om gelukkig te worden. Ik snap bijvoorbeeld ook niets van de winkellogica van Blokker en ben volledig overgeleverd aan de goedertierenheid van het personeel. Elk filiaal heeft zijn eigen humeur dat wisselt per seizoen en uur van de dag.
Maar een sladroger kopen kan ik iedereen aanraden. Het leek de sovjet unie wel. Ze hadden er maar een, hij was bloedmooi en maar 5 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *