De Groene winkel

Sinds twee weken eten de katten biologisch. Ik had weer ergens opgevangen dat in gewone blikjes zieke koeien werden vermalen ofzo en blablabla. Bovendien worden de katten te dik en biologisch verantwoorde mensen zijn nooit dik. Dus. Het grote nadeel van deze blikjes is dat je ze alleen maar in Groene winkels kan kopen en ik hou niet van Groene winkels want ik voel me er schuldig en slecht. Terwijl ik in de reguliere supermarkt demonstratief Рhatsjiekiedee zie je dat, zou je ook moeten doen Рeen biologische kip, biologische kruiden en biologisch toiletpapier in mijn mandje gooi, ben ik in De groene winkel een nono. De cassi̬re kent iedereen behalve mij dus waar kom ik ineens schijnheilig inconsequent vandaan. Ik zag dat ze ook nog steeds Ecover schoonmaakmiddelen hebben. Een eeuw geleden fietste ik met navulbare flessen afwasmiddel op en neer. Gelukkig las ik toen dat schoonmaakmiddelen tegenwoordig ok zijn en dat je daar echt niet meer speciaal voor naar de Groene winkel hoeft.
Van schrik ook nog voor een kip naar de scharrelslager geweest. Slagers maken altijd grapjes. Het geruststellende is dat ook scharrelslagers dat doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *