De een z’n poep is de ander z’n poep niet

schijtendekampeerderskl

Honden hebben een andere kijk op poep. Vooral moederhonden. Die eten de poep van hun kleintjes om het nest schoon te houden. Ze hebben best een punt, luiers zijn een hoop geklieder.
En omdat goed voorbeeld goed doet volgen, eten groot geworden pups soms ook poep. Maar dan iedereen z’n poep. Liefst zoute diarreepoep van Frolic-honden. Poep om de poep. Vooral labradors hebben de reputatie. En terwijl hondenhaters niets viezer vinden dan hondenpoep is het bij hondenbazen precies andersom. Mensenpoep, dat vinden ze pas vies. En gevaarlijk, want wie weet wat die wildpoepers slikken.
De sporadische kampeerders in het park worden daarom met argusogen bekeken. Ruimen ze hun troep en met name hun poep op?
Naast poepeters heb je ook poeprollers. (En rottevisrollers) De baas van Max heeft meerdere keren kotsend haar hond onder de douche gezet omdat hij in een megamensendrol had liggen rollen.
Een hondendrol daarentegen, daar vinden hondenbazen niets vies aan. Zeker niet die van hun eigen hond. Zolang hij maar niet op je bord ligt met een toefje peterselie erop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *