Apple online: 9 juli + 3 werkdagen = 21 juli

Het gaaaaat gewoon niet meer. Mijn iMac uit december 2004 kan het internet van 2009 niet aan.
En ineens, gister om 18.49 uur móest ik een nieuwe bestellen bij de Apple Store online. (kwam daarom te laat op mijn afspraak) Levering binnen 24 uur had ik ‘ergens’ gelezen. Hmmm. Ik kreeg wel snel een mailtje.
Is iedereen daar op vakantie? Waarom moet iedereen zo nodig op vakantie? Omdat het in Nederland niet leuk is als jij als enige niet op vakantie bent? Of is Apple net een paar snelle krachten ontvallen en modderen ze tijdelijk met dwangarbeiders zonder armen?
Ik hoef in elk geval zaterdag niet thuis te blijven voor mijn gloednieuwe iMac.
Verzending: 3 werkdagen.
Verwachte leverdatum: 21 Jul, 2009 – 22 Jul, 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *