VVD, here we come!


Vanmorgen om halftien hebben we het koopcontract getekend. Ik dacht dat makelaars daar speciale zalen voor hadden, een soort trouwzalen met historische borduursels en olieverfportretten met Rembrandteske touch van roemruchte huizenkopers voor ons, maar het tegendeel was waar. In een klein kamertje met lamellen voor de ramen zetten we iets van 120 parafen.
Wel bijzonder was dat de houten vloer net geolied was.
Nu is het wachten verder op de bank. Tientallen mannen in pak vergaderen nu al een week over onze stukken, waaronder mijn bedrijfsplan. Als de kogel door de kerk is meld ik mij onmiddellijk bij de lokale VVD, want binnen drie maanden zowel ondernemer als huizenbezitter worden… Dat doet iets met je.

4 gedachten over “VVD, here we come!

  1. Te leuk huis, goed gedaan! Het is de notaris die imposante zalen dient te leveren. Dat komt nog!!!! Als ik de foto’s goed bekijk, hoeft er niet geverfd te worden. Wanneer gaan we verhuizen??

  2. Aha, dus alle rituelen komen nog. Maar zo’n notaris heeft geen lollig kostuumpje he.
    Het wordt eind juni, als het Dagobert Duck behaagt. Maar eerst gaat er nog een hoop meuk de deur uit…

  3. Notarissen blinken vooral uit in de vormelijke wijze waarop ze je duidelijk maken dat je nu toch echt iets in je leven bereikt hebt. Kasper bereidt zich intussen voor op de wasmachine die hij op zijn rugje van de trappen wil afdragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *