folder Opgeslagen in Oplossing gezocht
Verwacht: de hondenriksja
Suzanne Brink comment 2 reacties access_time 1 min leestijd

hondenriksja
Een groot gemis in mijn leven is een dakje boven de hondenfietsmand. Er bestaat al wel een overkapping voor het kratje voorop, de Kalong. Maar voor een rieten hondenmand achterop heb ik zoiets niet kunnen vinden.

Kinderwagenkappen
Je hebt ook losse kinderwagenkappen. Mogelijk passen die, maar ik weiger kinderattributen voor mijn hond. Toen ik een fietskar kocht, stond ik op een die speciaal voor honden was. Ik wil het deel van de mensheid dat denkt dat een hond een noodkind is, geen voedsel voor die gedachte geven. De hond is niet meer of minder dan een kind. De hond is een briljant fenomeen an sich.
(Los daarvan zijn kinderwagenkappen kotslelijk.)

Rood jasje
Als ik nu mensen met een fietskar zie rijden, ook al staat er loeigroot ‘Kidcar’ op, denk ik: ‘O leuk, een hond achter de fiets. Wat een raar jasje. Hè jammer, het is een kind.’
Ik heb als overkapping voor de hond achterop ook een Senzparaplu bedacht met Drycycle, maar waar ik die aan vast zou moeten maken, is me een raadsel. De voorlopige oplossing is dan ook: een vlammend rood hondenjasje voor koude dagen met regen, hagel en sneeuw. Of voor hele lange ritten de Doggyride mini. Tijdelijk. Tot volgend jaar iemand de hondenriksja op de markt heeft gebracht. (N.B. –  Ik vraag voor mijn gouden idee geen cent.)

fiets hondenfietsmand hondenmand

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cancel Reactie plaatsen