Snijden in eigen vlees

Waar is W. als je hem nodig hebt? Ik heb het rolmes vervangen in de papiersnijder, maar nu snijdt hij zijn eigen plastic naar de filistijnen. Ik heb naar de veer gekeken, die ingedrukt en verwacht dat het daarmee gedaan zou zijn. Ik zou dan nog trots op mezelf zijn geweest ook. Maar het hielp niet en dan vind ik het niet meer leuk. Als ik W. niet had zou ik de papiersnijder achter in een kast gelegd hebben, waar hij een paar weken was blijven knagen. Daarna vergat ik hem, kocht een nieuwe en kwam hem jaren later bij een verhuizing tegen. Mijn eigen manier van problemen oplossen. Nu is het W’s taak de situatie te doorgronden. Waarschijnlijk vindt hij ergens een verborgen palletje dat je in moet drukken terwijl je tegelijkertijd iets anders ronddraait.
Ik ga denk ik zelf ook ooit een onlogisch apparaat uitvinden.

Naschrift: De papiersnijmachine is reddeloos verloren. Het wieltje is scheef, de plastic reep die het papier op zijn plek moet houden, gebutst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *