Ring van Hester Zagt

Leuk, zo’n ring. Ik heb wel over de kleur getwijfeld in het kader van kleurwetten. Oranje bij een doorschijnend roze huid: mag dat? Ik stuitte op Stylecolor. Klik even door en zoek jouw type lichaam (vr.). Het komt erop neer dat alleen dun met geprononceerde botjes ok is, zo’n kontloos kindvrouwtje, en dat je anders als een gek je vormen moet camoufleren. Liefst hebben zij van ‘Stylecolor’ dat je onder de grond verdwijnt in een speciale looptunnel voor dikke en/of grote mensen, maar als je dan toch per se over straat moet: scheer langs de gevels en schaam je!
Ik weet niet of ik van dat soort mensen advies wil over kleuren en ringen. Dan komt er maar niet het beste in me naar boven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *