Miskoop: Siervloot met niet-passend deksel

Prijs van deze botervloot met niet-passend deksel: 7,50 euro + 17 kilometer fietsen naar een uitgestorven uithoek in de Utrechtse Vinexwijk Leidsche Rijn. Achterlijk hoog bedrag, klassieke miskoop. Alleen omdat ik overstap op Echte Boter en dus accuut een botervloot moest. 

Ik troost mij met de gedachte dat ik nu in elk geval het Máximapark gezien heb. Afgevinkt. Net als de botervloot was het niet wat ik ervan verwacht had.

Honden-Efteling

Niemand kan er wat aan doen dat het op de terugweg regende, Rufus de Hond zijn regenjas aanmoest en het Máximapark niet bepaald de honden-Efteling was. Maar bij die aardige verkoopster met haar plavuizen gang in Leidsche Rijn heb ik wel wat kanttekeningen. Deed ze aardig zodat ik de botervloot niet meer kritisch durfde te bekijken? Waar komt het niet-passende deksel vandaan? Van een andere melkglazen Blue Band botervloot? Verkoopt ze twee botervloten met niet-passende deksels? Het zijn vragen waar ik vermoedelijk nooit antwoord op zal krijgen en daar moet ik mee leren leven, elke keer als het deksel van de vloot dondert. Ik moet het achter me laten, in het moment leven.

Boterplanning

Maar natuurlijk niet vergeten een half uur van tevoren de vloot met Echte Boter buiten de koelkast te zetten. Dat scheelt weer een Moha Presto Boterrasp.

Rufus in zijn regenjas in het Máximapark (dat niet bepaald een honden-Efteling was)
Rufus in zijn regenjas in het Máximapark (dat niet bepaald een honden-Efteling was)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *