Met stip de leukste catalogus van Nederland

Diep in mijn hart zou ik me dolgraag van een berg storten, door lawines rollen en Poolklokjes plukken. Het enige dat me tegenhoudt is de catalogus van Bever Zwerfsport. Soms droom ik dat ik op een feestje een fotomodel tegenkom. Als ik ge├»nteresseerd vraag: ‘Goh, waar werk je zoal voor?’ en hij of zij zegt: ‘Onder andere voor de catalogus van Bever Zwerfsport’, moet ik altijd heel snel naar de wc om mijn First Aid Emergency reiskit te plunderen.
Dit jaar word ik overvallen door een intens gevoel van welbehagen als mijn oog op een ‘Four Seasons Picknickrugzak’ valt. Vervolgens rolt het dronken van geluk verder over opvouwbare wijnglazen, een bedlampje dat je aan een tentstok vast kan maken en het onvolprezen hondenrugzakje.
Bever vraagt per acceptgiro een vrijwillige bijdrage van 2,50. Geen probleem. Het is het dubbel en dwars waard jongens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *