Lullige dingetjes in megadozen

Ik ben in het trotse bezit van de Rolls Royce onder de fietspompen: de SKS Renn Compressor Alleen staat hij al een jaar of wat te verstoffen omdat zijn rubbertje verpulverd is. De fietsenmaker op de hoek zou bellen als hij een nieuwe had, maar deed dat nooit. Het zou natuurlijk ook een gunst van jewelste zijn. Alsof een fietsenmaker tegenwoordig niets anders aan zijn hoofd heeft. (Meer daarover in de Vogelvrije Fietser van november/december) Gelukkig was daar als altijd het reddende internet. En ik bestelde een rubbertje รก 0,95 euro. Verzendkosten: 5,95 euro. Nah, doe dan maar twee rubbertjes.
Er volgde een spannende tijd. Een mailtje dat ze verpakt werden, mailtje dat ze verzonden waren. Briefje in de brievenbus dat UPS langs was geweest, maar me niet thuis had getroffen. Nog zo’n briefje. En toen had ik vrij, maar wilde om 15.00 accuut de deur uit. Ik liet een briefje voor ze achter: ‘Graag deze vracht ter waarde van 1,90 euro geheel op mijn risico voor de deur te zetten.’
Maar dat mag UPS dus niet. Handtekening of guillotine.
Het was dat W. de UPS-bode onderschepte, anders had ik helemaal naar een verlaten industrieterrein moeten fietsen om die twee stomme rubbertjes (niet de goeie trouwens) op te halen.
Maar een ding moeten we de MTBgigant nageven: de rubbertjes waren uitzonderlijk deugdelijk ingepakt. Het leek wel pakjesavond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *