folder Opgeslagen in Troostkoper
Kijk uit met spaghettini!
Suzanne Brink comment 0 reacties access_time 1 min leestijd


Ik ging maar weer eens soep maken. In het recept werd gerept van een ‘gebonden oosterse champignonsoep’. Maar ik vond dat binden nogal bewerkelijk. Je moest ‘roux’ maken met bloem en voordat je die met de bouillon ging vermengen diende je alle groenten en kip eruit te zeven. Ik was niet alleen lui, maar ook slim. Ik had geen vermicelli in huis maar wel spaghettini. Achteraf denk ik: ik heb deze fout eerder gemaakt. Je strooit wat van die dingen erin en je denkt: wat zijn ze klein. Je strooit wat meer. Het resultaat was een kleffe brei waarvan de geur me nog weken misselijk zal maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cancel Reactie plaatsen