Hebben deze laarzen straf?

Mijn laarzen zien eruit of ze flinke straf hebben gekregen. Met die hangende schachten. In werkelijkheid laven ze zich aan een door Droog Design ontwikkeld ophangsysteem.
Voorheen slingerden ze over de vloer van mijn werkkamer. Ik stofzoog er altijd netjes omheen.
Maar wat ik natuurlijk eigenlijk wil, maar totnogtoe een onhaalbaar ambitieuze droom is gebleven, is een grote schoenenkast tot aan het plafond met glazen deuren om alle schoenen en laarzen die ik ooit aan mijn voeten heb gehad in tentoon te stellen. Dan hoef ik nooit meer stukgelopen schoenen weg te gooien. Een uitkomst, want dat snijdt me altijd door de ziel. Ik heb een heel klein hartje als het om schoeisel gaat.
Straf? Ze krijgen bij mij nooit straf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *