Dommelen tot je ruw wordt opgeschrikt door de telefoon

Echt maar heel zelden denk ik: zat ik maar tussen mijn collega’s in een kantoortuin erop los te tikken. Maar ten tijde van hittegolven kun je als thuiswerker weleens verlangen naar de ijzige lucht van een middels airco gekoeld gebouw. Een tijdje terug had ik het zo warm dat ik telkens in slaap viel. Wat schrijven betreft is dat niet erg. Dat kan altijd ’s avonds of als het weer eens koud wordt. Maar ik moest paraat staan. Ik zou teruggebeld worden.
Ik ben op bed gaan liggen om in een aangename halfslaap te vallen waaruit ik na een onbestemd aantal minuten ruw opgeschrikt werd door het scheurende geluid van de telefoon.
Ik kan heel goed snel wakker worden als het moet.
Was het telefoontje afgehandeld, ging ik weer op bed liggen tot het volgende.
Heute heb ik nergens last meer van: Na plafondventilator 1,2 en 3) heeft plafondventilator 4 zijn intrede gedaan in casa Troostkoper. Op mijn werkkamer. Véél beter dan zo’n staande geval (of een energievretende airco).

Eén gedachte over “Dommelen tot je ruw wordt opgeschrikt door de telefoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *