Dior saves the world


Slim hoor van Dior om zo’n hele lijn van waterproof masacara’s en eyeliners in de markt te zetten. Hier regent het nogal en als we Al Gore en co mogen geloven zet die trend nog wel even door. Mijn eyeliner (niet van Dior, maar volgens de verpakking wel waterproof) heeft vandaag een halve minuut op de daartoe geëigende plek gezeten. Daarna heeft hij zich fluks verspreid over oogbedding en wangen. Vandaar dat ik in blinde paniek de Bijenkorf inliep voor kwaliteit.
Dat dòòsje alleen al. Alsof Dior überhaupt gekocht zou willen worden door mensen die zich op de fiets en te voet door regenbuien verplaatsen. Wat weet zo iemand van regen in zijn wrede oervorm? Wordt het niet hoog tijd dat de Beversport iets doet aan eyeliner voor in vulkanen en als je bij temperaturen onder nul aan rotswanden bungelt? Dior rencontre Beversport? Dior á Parapente? Vanavond weer twee keer door de regen. Dus volop gelegenheid tot testen.

Naschrift: Er zitten gebruiksaanwijzingen bij elektrische tandenborstels, magnetrons en batterijopladers terwijl die apparaten voor zich spreken. Maar zo’n Dior-eyeliner krijg je mee zonder hoe of wat en hij loopt inderdaad niet uit want er valt niks uit te lopen. Dat potlood pakt gewoon niet. Wie? Hoe? En vanwaar dat kwastje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *