Als klein kind wilde ik al een wattendispenser

Ik ben erg geïnspireerd geraakt door een meisje dat als klein kind al een lijmpistool wilde hebben. En nu had ze er één. Van de Action, voor een paar euro. Mooi als dromen uitkomen. 

'Ik heb altijd al een lijmpistool willen hebben.'
‘Ik heb altijd al een lijmpistool willen hebben.’

Ik had dat met een wattendispenser. Sinds ik ben gediagnosticeerd met een huidkwaal, gebruik ik een slordige zes watjes per dag.  Soms meer. En die moest ik één voor één uit zo’n slangvormig zakje wurmen. Nu ik een Koziol wattendispenser voor mijn verjaardag heb gekregen, hoeft dat niet meer. In plaats van ze uit een slangvormig zakje wurmen, moet ik ze nu onder uit de dispenser wurmen. En elke dag een of twee keer van boven aanvullen, zodat de watten door het gewicht naar onder zakken. Als je daar niet genoeg watten meer voor hebt, moet je de watten even aandrukken. Helaas is daar geen gereedschap voor bijgeleverd. Maar je kunt er bijvoorbeeld een pollepel voor gebruiken.

A dream come true.

 

2 gedachten over “Als klein kind wilde ik al een wattendispenser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *